Ring på +45 6595 2525
Omkostningsreducerende løsninger til krævende projekter og på kortest tid med den nødvendige sikkerhed og den højest mulige kvalitet fra rådgivning til montering. Vi tilbyder innovative stilladsløsninger til komplekse krav.

Industristillads

Stilladssystemer af høj kvalitet giver dig optimal og sikker adgang til relevante arbejdsområder og sikrer en sikker arbejdshverdag. Vores spektrum rækker fra standardstilladser til individuelle specialløsninger.

Telt- og vinterkonstruktioner

Med det rigtige telt kan du også producere i is og sne! Telt- og vinterkonstruktioner beskytter menneske og materiale mod vind og vejr - de er klar til drift året rundt og giver dig besparelser!

Midlertidige haller

Midlertidige haller er produktions- eller montagehaller, som opføres hurtigt. Ubegrænsede udstyrs- og udvidelsesmuligheder – kan købes eller lejes.

Krympefolie

Krympefolie beskytter anlæg og transportemner, beholdere og bygninger hurtigt og billigt mod miljøpåvirkninger og brand og miljøet mod belastende emissioner! Krympefolien kan anvendes i form af en teltpresenning som et billigt, robust engangstelt.

Vi skaber sikker adgang i tæt dialog med kunden!